Τζεφ Τζέρμαν: Ο δημοσιογράφος – ερευνητής μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Λας Βέγκας

Νεα

Ο δημοσιογράφος ερευνητής Τζεφ Τζέρμαν μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου έξω από το σπίτι του στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο δημοσιογράφος σκοτώθηκε μετά από καυγά που φέρεται να έλαβε χώρα έξω από το διαμέρισμά του, ενώ ο δράστης της δολοφονίας αναζητείται από την αστυνομία.

«Πιστεύουμε ότι ο καυγάς έγινε έξω από το σπίτι», είπε στους δημοσιογράφους η Ντόρι Κορέν, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Ο Γκλεν Κουκ, συντάκτης του περιοδικού Review-Journal, είπε ότι ο Τζέρμαν δεν είχε ενημερώσει τα στελέχη των εφημερίδων καμία ανησυχία για την ασφάλειά του ή απειλές εναντίον του.

Ο Τζεφ Τζέρμαν εργάστηκε για το περιοδικό Review Journal για 12 χρόνια και πριν από αυτό δούλεψε δύο δεκαετίες για το Las Vegas Dream. Ήταν γνωστός για τα θέματα σχετικά με πολιτικά σκάνδαλα, καθώς και για την κάλυψη των μαζικών πυροβολισμών το 2017 σε ένα μουσικό φεστιβάλ που σκοτώθηκαν 60 άτομα και τραυματίστηκαν περισσότεραι από 400.

Οι συνάδελφοι του τόνισαν ότι ο Τζέρμαν ήταν δημοσιογράφος που κάλυπτε το ρεπορτάζ για το οργανωμένο έγκλημα, την εξτρεμιστική δραστηριότητα στη νότια Νεβάδα και τη διαφθορά στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Πηγή:abcnews.al

Μετάφραση:Σταυρούλα Ευαγγέλου

Πηγή: ertnews.gr