Συνεχίζονται οι εργασίες του 14ου συνεδρίου της ΝΔ με ομιλίες στελεχών, ευρωπαίων αξιωματούχων και εκπροσώπων κομμάτων

Νεα

Δεύτερη ημέρα του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και οι σύνεδροι τοποθετούνται για την καθημερινότητα του πολίτη, τους τομείς της ασφάλειας, την ενεργειακή κρίση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σε παράλληλες δράσεις συνεχίζει το 14ο συνέδριο της ΝΔ για δεύτερη μέρα, παρουσία του πρωθυπουργού ο οποίος χθες με την ομιλία του σηματοδότησε την εκκίνηση των εργασιών του, με τις τοποθετήσεις να επικεντρώνονται σε έξι θεματικές ενότητες.

Οι ομιλητές στέλνουν ενωτικά μηνύματα, επαναλαμβάνουν το δίλημμα προοδευτισμός ή συντήρηση και τονίζουν ότι στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές.

Κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της θεματικής για την ασφάλεια ο υπουργός Προστασίας του πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ασφάλεια του πολίτη, εξηγώντας ότι η στρατηγική  είναι σαφής: «Να φέρουμε πιο κοντά την Αστυνομία σε κάθε πολίτη.

Νωρίτερα χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ παρουσιάστηκε και το project για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΝΔ.

Ευρωπαϊκό τόνο έδωσαν στις ομιλίες τους ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ αλλά και ο γ.γ. του ΕΛΚ που ξεκίνησε μιλώντας ελληνικά. Επισήμανε δε ότι η ΝΔ είναι μια κυβέρνηση που έδωσε το παράδειγμα σε όλη την Ευρώπη τόσο με το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό όσο και με τη διαχείριση στο μεταναστευτικό.

Στο περιθώριο του συνεδρίου συναντήθηκε ο πρωθυπουργός με τον γ.γ. του ΕΛΚ.

Πηγή: ΕΡΤ

Πηγή: ertnews.gr