Ρονάλντο: Οι συμπαίκτες του θέλουν να φύγει από τη Γιουνάιτεντ πριν από το Μουντιάλ

Αθλητικα

Δυσαρεστημένοι και θυμωμένοι είναι οι συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο για όσα είπε γι’ αυτούς στη συνέντευξή του και σύμφωνα με την Daily Mail θέλουν να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από το Μουντιάλ.

Την Τετάρτη (16/11) κυκλοφόρησε ολόκληρο το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Κριστιάνο Ρονάλντο, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά και δυσκολεύοντας την ήδη δυσχερή κατάσταση.

Μεταξύ των όσων είπε στον Πιρς Μόργκαν, ο Πορτογάλος σταρ σχολίασε και την “πείνα” των νεαρών ποδοσφαιριστών, κάτι που φαίνεται πως πήραν προσωπικά οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλουν σύμφωνα με την Daily Mail να αποχωρήσει από την ομάδα πριν από το Μουντιάλ 2022.

Θυμίζουμε πως ο Έρικ τεν Χαχ, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, έχει εισηγηθεί ήδη στη διοίκηση του συλλόγου την αποχώρηση του 37χρονου.


Όσα δήλωσε ο Ρονάλντο:

“Δεν νομίζω ότι δεν σέβονται τους πιο έμπειρους ή τους μεγαλύτερους παίκτες, αλλά ζουν σε μια διαφορετική εποχή. Μπορώ να πω για το παιδί μου που είναι 12 ετών, πως η νοοτροπία του δεν είναι η ίδια.

Η πείνα τους είναι διαφορετική. Νομίζω ότι έχουν τα πράγματα στα χέρια τους πιο εύκολα, δεν υποφέρουν και δεν τους νοιάζει.

Δεν αναφέρομαι μόνο για εκείνους που είναι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σε όλες τις ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα στον κόσμο, οι νέοι δεν είναι οι ίδιοι με εκείνους της γενιάς μου. Αλλά δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε, γιατί είναι μέρος της ζωής και της νέας γενιάς, οι νέες τεχνολογίες που τους αποσπούν την προσοχή.

Ακούνε, αλλά γι’ αυτό έχουμε όλοι δύο αυτιά, καθώς ακούς από τη μια πλευρά και αυτά φεύγουν από την άλλη. Δεν με εκπλήσσει, αλλά είναι κρίμα γιατί αν έχεις τα καλύτερα παραδείγματα μπροστά στα μάτια σου, τουλάχιστον αντέγραψε αυτό που βλέπεις.

Για μένα, είναι κάπως περίεργο, γιατί θυμάμαι ότι όταν ήμουν 18, 19, 20 ετών, πάντα έψαχνα να δω τους καλύτερους παίκτες: Τους Φαν Νίστελροϊ, Φέρντιναντ, Ρόι Κιν και Γκιγκς, γι’ αυτό έχω την επιτυχία που έχουν κι αυτοί.

Φροντίζω το σώμα μου, τη νοοτροπία μου, το μυαλό μου, γιατί τους βλέπω και μαθαίνω απ’ αυτούς”.

Πηγή: sport24.gr