Προκριματικά Euro 2024: Ο προπονητής της Ιρλανδίας παραπονέθηκε για έλλειψη διαφάνειας για το πρόγραμμα

Αθλητικα

Ο Στέφεν Κένι παραπονέθηκε για το πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής μας, καθώς η Ιρλανδία την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό και το θεωρεί μειονέκτημα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Ο προπονητής της εθνικής Ιρλανδίας, Στέφεν Κένι, είχε παράπονα με την κλήρωση στον όμιλο της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Συγκεκριμένα ο Ιρλανδός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του έχει ρεπό και έτσι ακόμα και να έχει πλεονέκτημα για πρόκριση δεν θα έχει την τύχη στα χέρια της την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ιρλανδίας: Είμαι απογοητευμένος από την έλλειψη διαφάνειας για την τελευταία αγωνιστική. Εμείς δεν παίζουμε την τελευταία μέρα. Η Ολλανδία παίζει με το Γιβραλτάρ και η Γαλλία με την Ελλάδα.


Αν η Γαλλία χρειάζεται ισοπαλία με την Ελλάδα (για να προκριθεί), θα την πάρει. Αν η Ολλανδία χρειάζεται να πετύχει τέσσερα γκολ με το Γιβραλτάρ θα τα πετύχει. Εμείς δεν έχουμε αγώνα. Δεν είμαστε χαρούμενοι.

Εάν πρόκειται να υπάρξει ένα ρεπό, σίγουρα πρέπει να το πάρει η μικρότερη ομάδα. Απλώς δεν είναι δίκαιο. Ζήτησα διευκρινίσεις, αλλά υπήρχε πολύ μικρή ανταπόκριση, ότι έτσι είναι η κλήρωση“.

Πηγή: sport24.gr