ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Περιοδεία κλιμακίου στην αγορά του Χαλανδρίου

Πολιτικη

Περιοδείες σε όλη τη χώρα με επίκεντρο την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση πραγματοποιεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Aντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλο, πραγματοποίησε περιοδεία στον πεζόδρομο, στο εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου.

Ο Nίκος Ανδρουλάκης επρόκειτο να περιοδεύσει αλλά κατά την επιστροφή του από την Κω σήμερα το πρωί ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και τελικά βγήκε θετικός στον κορονοϊό. «Έπειτα από 2,5 χρόνια ήρθε και η δική μου σειρά να νοσήσω με Covid-19. Ο ιός είναι ακόμα εδώ, να προσέχετε την υγεία σας», έγραψε στα μέσα κινωνικής δικτύωσης, ενώ επισημαίνει ότι «ναι μεν η ακρίβεια οφείλεται στην διεθνή συγκυρία, αλλά επικρίνει την κυβέρνηση ότι δεν έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για να την αντιμετωπίσει. Χθες βράδυ από την Κω ο κ Ανδρουλάκης απηύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους του Κέντρου και της προοδευτικής αριστεράς «για την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ ως πρωταγωνιστή».

«Το κύμα της ακρίβειας και της αύξησης στην τιμή των λογαριασμών στην ενέργεια ροκανίζει το εισόδημα των πολιτών» δήλωσε ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, κατά την επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος σήμερα το πρωί στην αγορά Χαλανδρίου και τις συνομιλίες που είχαν με καταστηματάρχες για το κύμα ανατιμήσεων και τις επιπτώσεις που προκαλεί η ενεργειακή κρίση. «Βρισκόμαστε στη γειτονιά του Χαλανδρίου και συνεχίζουμε την καμπάνια που κάνουμε σε όλη τη χώρα και προσπαθούμε να πείσουμε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα ώστε να στηρίξει το εισόδημα των πολιτών, να υπάρξουν άμεσα λύσεις για να μπορέσουν οι πολίτες να ανακουφιστούν, ανέφερε στην δήλωσή του ο κ. Σπυρόπουλος που ήταν επικεφαλής του κλιμακίου.

«Συνεχίζουμε όλη αυτήν την προσπάθεια με συγκεκριμένες προτάσεις όπως, το πλαφόν στην λιανική τιμή της ενέργειας, τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και όλα αυτά τα οποία πρέπει να γίνουν στο κομμάτι της ενεργειακής κρίσης για να μπορέσει η χώρα μας να προχωρήσει μπροστά, να βρει λύσεις και να μειωθούν άμεσα οι λογαριασμοί στο ηλεκτρικό ρεύμα» συμπλήρωσε στη δήλωσή του ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΕΡΤ 1-Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Πηγή: ertnews.gr