Παρίσι: Nεκρή δωδεκάχρονη μέσα σε βαλίτσα – Οι αρχές ερευνούν να έπεσε θύμα σατανιστών (video)

Νεα

ανταπόκριση: Θωμαΐς Παπαϊωάννου

Στη σύλληψη μίας 20χρονης γυναίκας προχώρησε η αστυνομία στο Παρίσι, θεωρώντας την ύποπτη για τη δολοφονία ενός 12χρονου κοριτσιού στο 19 διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας. Τα στοιχεία που συνθέτουν την υπόθεση δημιουργούν δεκάδες ερωτήματα και μοιάζουν με ταινία τρόμου, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν ακόμα και το σενάριο σατανιστών.

Το κορίτσι βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε βαλίτσα, με ίχνη στο λαιμό και τους αριθμούς “1” και “0” πάνω στο σώμα (δεν διευκρινίστηκε αν ήταν χαραγμένα ή γραμμένα).

Το θύμα, η μικρή Λόλα άργησε να γυρίσει την Παρασκευή από το σχολείο. Η μητέρα της ειδοποίησε την αστυνομία. Μέχρι τα μεσάνυχτα οι αρχές εντόπισαν το μπαούλο με τη σορό του κοριτσιού μόλις λίγα στενά πιο μακριά από το σπίτι της. Την αστυνομία ειδοποίησε ένας άστεγος που εντόπισε το μπαούλο και δίπλα δύο βαλίτσες.

Η βαλίτσα ή σύμφωνα με άλλες αναφορές στο θέμα, το μπαούλο, βρέθηκε στο κάτω μέρος του κτιρίου όπου διέμενε η κοπέλα, όπως είπε η Εισαγγελία.

Ο πατέρας της Λόλας θυρωρός στην πολυκατοικία που διέμεναν στο υπόγειό της έψαξε λεπτό προς λεπτό όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Σε ένα από αυτά είδε ότι η κόρη του μπήκε στην πολυκατοικία το απόγευμα της Παρασκευής μαζί με μια νεαρή κοπέλα. Λίγο αργότερα η 20χρονη κοπέλα βγήκε μόνη της μεταφέροντας με δυσκολία ένα μπαούλο.

Αυτόπτες μάρτυρες θυμούνται τη σκηνή και περιγράφουν τη συμπεριφορά της ως αλλοπρόσαλλη. «Είδαν μία γυναίκα νευρική που ήθελε βοήθεια για να φορτώσει στο αυτοκίνητό της ένα τεράστιο πλαστικό μπαούλο.» είπε αυτόπτης μάρτυρας

Ο άστεγος που εντόπισε το μπαούλο έχει προσαχθεί μαζί με άλλα 4 άτομα με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες.

Άλλα τέσσερα άτομα ανακρίνονται. Άγνωστα τα αίτια προς το παρόν, ενώ οι μάρτυρες μιλάνε για διαταραγμένη συμπεριφορά μιας γυναίκας που κουβαλούσε μια βαλίτσα.

Η Εισαγγελία του Παρισιού άνοιξε έρευνα για «δολοφονία ανηλίκου κάτω των 15 ετών». Στοιχεία που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν απαγωγή βρέθηκαν στο υπόγειο του κτιρίου όπου κατοικεί η οικογένεια.

Πηγή: ertnews.gr