Παρίσι: Ο Αϊτινός τραγουδιστής Mikaben πέθανε αφού κατέρρευσε στη σκηνή του Accor Arena στο Μπερσί

Νεα

Ο Αϊτινός τραγουδιστής Mikaben πέθανε αφού κατέρρευσε στη σκηνή της Accor Arena του Μπερσί στο Παρίσι, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Ήταν 41 ετών και είχε προσκληθεί από το θρυλικό αϊτινό συγκρότημα Carimi να τραγουδήσει μπροστά σε 10.000 άτομα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το francetvinfo, λίγα λεπτά πριν την έξοδό του στη σκηνή, εικόνες που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα έδειχναν τον Mikaben (από το Michael Benjamin) να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης. Αφού τελείωσε το νούμερό του και ξεκίνησε την αποχώρησή του από τη σκηνή, ξαφνικά κατέρρευσε. Διασώστες που του έκαναν ΚΑΡΠΑ δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

«Ολόκληρη η ομάδα της Accor Arena είναι συγκλονισμένη και στέλνει την πλήρη υποστήριξή της στην οικογένεια και τους αγαπημένους του σε αυτή την οδυνηρή δοκιμασία», έγραψε η Accor Arena του Μπερσί στο Twitter την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Ο πρωθυπουργός της Αϊτής αντέδρασε επίσης άμεσα στην είδηση του θανάτου του Michael Benjamin. «Η χώρα και η νεολαία της Αϊτής έχασαν μια όμορφη ψυχή», έγραψε ο Αριέλ Ανρί στο Twitter. «Πρόκειται για ένα σημείο αναφοράς της αϊτινής μουσικής που μόλις έφυγε από τη ζωή».

Πηγή: francetvinfo, sudouest.fr

Πηγή: ertnews.gr