Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Βροχές και μπόρες τις πρωινές ώρες, βελτίωση με ηλιοφάνεια από το μεσημέρι (video)

Νεα

Η Πέμπτη θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια στα κεντρικά και στα βόρεια καθώς τα όποια φαινόμενα θα έχουν μετατοπιστεί νοτιότερα και θα επιμείνουν τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες με τοπικό χαρακτήρα. Χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι πολύ δυνατοί βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι που δεν αποκλείεται να αγγίξουν και να ξεπεράσουνε πρόσκαιρα τα 7 με 8 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών της Τετάρτης με μπόρες, βροχές και καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες θα υπάρχει συννεφιά με τοπικές βροχές ή μπόρες αλλά μέχρι πριν το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Οι άνεμοι στα 6 με 7 κατά τόπους και 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Και η Κεντρική Μακεδονία κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών θα έχει μπόρες, βροχές και καταιγίδες αλλά προς το ξημέρωμα ο καιρός θα βελτιωθεί και οι πρωινές ώρες της Πέμπτης θα κυλήσουν με αρκετή ηλιοφάνεια. Μετά το μεσημέρι θα κυριαρχήσει παντού ηλιοφάνεια.
Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν στρεφόμενοι σε πιο νοτιοδυτικούς στα 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 14 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Πηγή: ertnews.gr