Ο Δ. Κουτσούμπας στο «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη

Νεα

Καλεσμένος της Βάλιας Πετούρη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Επτά», το Σάββατο 18/6 στη 1 μ.μ., είναι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η εκπομπή, που επικεντρώνεται στην πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας με οπτικοποιημένα video, είναι και διαδραστική. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν στην οικονομική κρίση, στον πόλεμο στην Ουκρανία και την πολιτική επικαιρότητα.

Ο διάλογος για το πρώτο θέμα της επικαιρότητας, τον οποίο συντονίζει ο υποδιευθυντής του ενημερωτικού site της ΕΡΤ, Τάσος Οικονόμου, αρχίζει νωρίτερα με την ανακοίνωση του καλεσμένου στο ertnews.gr και συνεχίζεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Πρωτότυπη είναι και η παρουσίαση της εκπομπής, που γίνεται σε δύο στούντιο. Στο πρώτο βρίσκεται ο κεντρικός καλεσμένος, ενώ από το δεύτερο στούντιο παρεμβαίνουν οι καλεσμένοι που προέρχεται από τον πολιτικό χώρο, αλλά και οι τηλεθεατές μέσω των αναρτήσεών τους.

Στόχος της εκπομπής είναι, όχι μόνον η διαρκής ανανέωση, αλλά και η πολυφωνία, καθώς και ο εμπλουτισμός της συνέντευξης με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Τάσος Οικονόμου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σταμούλης
Αρχισυντάκτης κοντρόλ: Θοδωρής Καρυώτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης

Πηγή: ertnews.gr