Μαραντόνα Τζούνιορ: “Ο Μέσι είναι ο καλύτερος μεταξύ των ανθρώπων, αλλά ο πατέρας μου δεν ήταν άνθρωπος”

Αθλητικα

Ο Μαραντόνα Τζούνιορ αποθεώσε με δηλώσεις του τον Λιονέλ Μέσι ωστόσο ξεκαθάρισε πως ουδείς μπορεί να συγκριθεί με το ταλέντο και την κλάση του πατέρα του.

Στο πέρασμα των χρόνων πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να μπουν στο κάδρο δίπλα στον Ντιέγκο Μαραντόνα για να διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή, με τον μοναδικό πάντως που μπόρεσε να “υποστηρίξει” αυτή την αξίωση να είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Η δυναμική του Pulga ήταν τεράστια και αυτό το αναγνώρισε και ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, για να ξεκαθαρίσει ωστόσο πως ο “Πίμπε Ντ’Όρο” είχε κάτι το διαφορετικό που δεν μπορεί να τον βάλει σε ζυγαριά με κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή.

“Ο Μέσι είναι ο καλύτερος της εποχής του αλλά ο πατέρας μου είναι ο καλύτερος της ιστορίας. Ουδείς μπορεί να τον φτάσει.

Ο Μέσι είναι ο καλύτερος της ανθρώπινης ιστορίας αλλά ο πατέρας μου δεν ήταν άνθρωπος, αυτή είναι η διαφορά”, τόνισε ο 35χρονος, ο οποίος για τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν με τη σχέση του με τον πατέρα του εξήγησε πως έλαβαν τέλος πριν το θάνατό του, με τον θρυλικό Αργεντινό ποδοσφαιριστή να τον αναγνωρίζει ως γιο του

“Ελπίζω κάποια ημέρα να έχω την ευκαιρία να γίνω ένας σπουδαίος πατέρας όπως ήταν εκείνος όταν με αναγνώρισε”.

Πηγή: sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *