Ληστεία στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν οι δύο δράστες (video)

Νεα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Ληστές μπήκαν σε εταιρεία με βιοτεχνικά υλικά, άρπαξαν χρήματα και έφυγαν μαζί με τον ιδιοκτήτη στο αυτοκίνητο.

Toυς ληστές που διέφυγαν με λεία περίπου 200 ευρώ, αναζητούσε η αστυνομία και όπως έγινε γνωστό, αρχικά ο ένας από τους δύο δράστες, ηλικίας 45 ετών συνελήφθη. Οι κάμερες ασφαλείας της βιοτεχνίας είχαν καταγράψει το πρόσωπο του ληστή, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές, όπως και ο συνεργός του. Aργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης ηλικίας 41 ετών.

Ο 33χρονος επιχειρηματίας μετά την περιπέτεια που έζησε στα χέρια των δύο αδίστακτων ληστών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ένας από τους δράστες είχε τρυπώσει στη βιοτεχνία και ξάφριζε το ταμείο. Έγινε αντιληπτός από τον νεαρό, ο οποίος έβαλε τις φωνές και κυνήγησε τον ληστή που έφυγε με τα χρήματα στα χέρια.

Ο 33χρονος έπιασε από τον λαιμό τον κακοποιό, ο οποίος με μια αιφνιδιαστική κίνηση πρόλαβε και άνοιξε την πόρτα του οχήματος του οδηγούσε συνεργός του και τράβηξε μαζί του στα πίσω καθίσματα τον επιχειρηματία.

Στη διαδρομή το θύμα, πάλεψε με τους δράστες, τράβηξε το χειρόφρενο και κατέβηκε από την μαύρη Μερσεντές.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Πηγή: ΕΡΤ

Πηγή: ertnews.gr