ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έγινε ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης του ΝΒΑ που μπήκε στη λίστα των δισεκατομμυριούχων

Αθλητικα

Μία ξεχωριστή πρωτιά απολαμβάνει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που, όπως ανακοίνωσε το Forbes έγινε ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης του ΝΒΑ που μπήκε στη λίστα των δισεκατομμυριούχων.

Τα λεφτά είναι πολλά για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και κάθε χρονιά που περνάει γίνονται ακόμα περισσότερα. Ο “Βασιλιάς” δεν κατάφερε να μπει στα playoffs με την φανέλα των Λέικερς ωστόσο αυτό δεν επηρέασε καθόλου το πορτοφόλι του, αντίθετα το φούσκωσε κι άλλο.

Όπως ανακοίνωσε το Forbes, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης του ΝΒΑ που μπήκε στη λίστα των δισεκατομμυριούχων. Συνολικά μόνο τρεις αθλητές του ΝΒΑ κατάφεραν να γίνουν δισεκατομμυριούχοι και αυτοί είναι οι Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ που το έκαναν μετά από την απόσυρσή τους από τα παρκέ.

Ο ΛεΜπρόν λοιπόν έγινε ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης του ΝΒΑ που είδε τον λογαριασμό του να έχει εννιά μηδενικά. Όπως αναφέρει το Forbes, το net worth του “Βασιλιά” φτάνει πλέον στο 1 δις, με τις συνολικές απολαβές του το 2021 να φτάνουν τα 121 εκατομμύρια δολάρια.

Τα ποσά ζαλίζουν και ο ΛεΜπρόν συνεχίζει να χτίζει ένα empire διανύοντας την 18η σεζόν του στο ΝΒΑ. Θυμίζουμε πως πέρα από το συμβόλαιό του με τους Λέικερς και τα έσοδά του από διαφημίσεις, ο ΛεΜπρόν δραστηριοποιείται και στο real estate καθώς επίσης και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς.

Πηγή: sport24.gr