Λάτσιο: Στον πάγκο της μέχρι το 2025 ο Σάρι

Αθλητικα

Η Λάτσιο έκανε γνωστό πως ήρθε σε συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Σάρι για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον έμπειρο προπονητή να υπογράφει νέο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε αρκετά καλή παρουσία στον πάγκο της Λάτσιο στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της, οδηγώντας την στην 5η θέση της βαθμολογίας που της χάρισε ένα εισιτήριο για το νέο Europa League, και το γεγονός αυτό φαίνεται πως ήταν σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν τους όρκους πίστης και αφοσίωσης οι δύο πλευρές.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν διαπραγματεύσεις που έμελε να έχουν αίσια έκβαση, με τους πρωτευουσιάνους να κάνουν γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως ήρθαν σε συμφωνία μαζί του για την υπογραφή νέου συμβολαίου, που θα κρατήσει τον Ναπολιτάνο προπονητή στο “Ολίμπικο” για άλλη μία διετία, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “Sportmediaset”, οι ετήσιες απολαβές του Σάρι βάσει του νέου συμβολαίου ανέρχονται σε 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε αυτό δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσής για τον 63χρονο προπονητή.

Πηγή: sport24.gr