Κούμαν: “Ήθελα τον Βαϊνάλντουμ στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο Λαπόρτα προτιμούσε να με εκνευρίζει και να καθυστερεί τη μεταγραφή”

Αθλητικα

Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, σε συνέντευξή του στην Ολλανδία ανέφερε ότι ήθελε τον Βαϊνάλντουμ στους Καταλανούς, αλλά όχι ο Λαπόρτα που προτιμούσε να τον εκνευρίζει.

Ο Ρόναλντ Κούμαν εκτόξευσε τα πυρά του κατά του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, με αφορμή τη μη μεταγραφή του Τζίνι Βαϊνάλντουμ στους μπλαουγκράνα.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες από τη Βαρκελώνη και συχνά οι εισηγήσεις του για τις μεταγραφές το καλοκαίρι του 2021 δεν γίνονταν δεκτές. Μια εξ αυτών είναι η περίπτωση του Βαϊνάλντουμ, ο οποίος δεν κατάφερε να δέσει στην Παρί και παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρόμα τη φετινή σεζόν.

Ήθελα να φέρω τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο πρόεδρος Λαπόρτα προτιμούσε να με εκνευρίζει και να καθυστερεί τη μεταγραφή. Ο Βαϊνάλντουμ επέλεξε να πάει στην Παρί αντί για την Μπαρτσελόνα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο“, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην ολλανδική ιστοσελίδα ad.nl.

Πηγή: sport24.gr