Κοντά στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου ο Ν. Ανδρουλάκης

Νεα

Το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Ηράκλειο, τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφτηκε τους οικίσκους όπου διαμένουν οι σεισμοπαθείς, συνομίλησε μαζί τους, ενώ περιηγήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της κωμόπολης και την εμποροπανήγυρη που λειτουργεί κάθε Σάββατο.

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε λόγο για εγκλωβισμό των σεισμόπληκτων σε ένα κυκεώνα γραφειοκρατίας τονίζοντας πως μέχρι σήμερα δεν έχει εγκριθεί ούτε μια άδεια ανακατασκευής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στους κατοίκους ζητώντας από την κυβέρνηση την πρόσληψη περισσότερων μηχανικών που θα μπορούσαν να αξιολογήσουν τους φακέλους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στη συνέχεια συμμετείχε σε συνάντηση τοπικών φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου και έγινε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα των σεισμοπαθών και την επόμενη μέρα στο Αρκαλοχώρι.

Πηγή: ertnews.gr