Κολωνός – 12χρονη: Πολιτική αντιπαράθεση για την σοκαριστική υπόθεση με τη δράση του 53χρονου

Πολιτικη

Και πολιτική αντιπαράθεση πυροδοτεί η σοκαριστική υπόθεση με τη δράση του 53χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των ονομάτων όλων των εμπλεκομένων.

Για «θέμα τιμής του νομικού μας πολιτισμού να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα όλων αυτών που διεκδικούσαν να πάρουν σειρά για να βιάσουν το παιδί» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Προφανώς ήταν ένας από τα μέλη της ΝΔ, έπαψε από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το θέμα, είναι αυτονόητο αυτό, δεν χωράει η όποια πολιτική διάσταση» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Το λέμε για δεύτερη φορά, την επόμενη θα μιλήσουμε για συγκάλυψη. Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης» τονίζει ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

«Είναι αυτονόητη η παρέμβαση εισαγγελέα και η δημοσιοποίηση των στοιχείων όλων εκείνων που – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – εμπλέκονται στις συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις και η παραδειγματική τιμωρία τους με τις ανώτατες ποινές» υπογραμμίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

Πηγή: ΕΡΤ

Πηγή: ertnews.gr