Ελληνική Λύση για ομιλία Τσίπρα στο Βελλίδειο: Είναι ίδιος με τον κ. Μητσοτάκη, σε όλες τις εθνικά επιζήμιες και κοινωνικά επώδυνες πολιτικές

Πολιτικη

Δριμεία κριτική άσκησε το κόμμα Ελληνική Λύση στα όσα εξήγγειλε από το Βελλίδειο το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας «ως πρωθυπουργός διέλυσε στην φορολογία την μεσαία τάξη, μείωσε τις συντάξεις, ακόμα και τα επιδόματα των ΑμΕΑ, δεν έκανε εξορύξεις, άνοιξε τον δρόμο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, υπηρέτησε πιστά την απολιγνιτοποίηση και θέσπισε το ληστρικό χρηματιστήριο ενέργειας, εμφανίστηκε εχθές για να προαναγγείλει πως την «επόμενη φορά» θα κάνει ακριβώς τα αντίθετα!

Στο μόνο που παρέμεινε «αταλάντευτος», ήταν η διαδικασία «αντικατάστασης» πληθυσμού με μετανάστες, αναφέρει η Ελληνική Λύση στην ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Για άλλη μία φορά, ο κύριος Τσίπρας απέδειξε ότι είναι ίδιος με τον κύριο Μητσοτάκη, σε όλες τις εθνικά επιζήμιες και κοινωνικά επώδυνες πολιτικές».

Η Ελληνική Λύση, καταλήγει η ανακοίνωση, «είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν έχει παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό από τις ιδρυτικές της εξαγγελίες, καθώς τόσο οι προτάσεις της όσο και οι προβλέψεις της επιβεβαιώνονται συνεχώς».

Πηγή: ertnews.gr