Δολοφονία Άλκη: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA

Αθλητικα

“Φως” στην υπόθεση του Άλκη Καμπανού, σχετικά με το δολοφόνο του 19χρονου, ρίχνουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που διενεργήθηκαν στους κατηγορούμενους, όπως αναφέρει το NEWS 24/7.

Ανακοινώθηκε η έκθεση της εργαστηριακής εξέτασης των δειγμάτων DNA τόσο των θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο εναντίον του 19χρονου Άλκη Καμπανού και των φίλων του, όσο και των κατηγορουμένων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η έκθεση ενισχύει τις ποινικές ευθύνες κάποιων εκ των κατηγορουμένων, καθώς τους τοποθετεί στο σημείο ακριβώς όπου έγινε η δολοφονία με τη σύγκριση των βιολογικών υλικών.

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει ότι το βιολογικό υλικό του άτυχου 19χρονου βρέθηκε εκτός από το δρεπάνι, δηλαδή το φονικό όπλο της επίθεσης εντοπίστηκε και στο πεζοδρόμιο, όπου ήταν πεσμένος ο Άλκης και σε ένα σκούφο, σε γάντια αλλά και μέσα στα αυτοκίνητα όπου επέβαιναν οι κατηγορούμενοι, όπως αναφέρει το NEWS 24/7.

Οι κατηγορούμενοι με αυτόν τον τρόπο τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις μέσα στα αυτοκίνητα, σύμφωνα πάντα με το βιολογικό υλικό που βρέθηκε. Έτσι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο μάρκας Citroen τοποθετείται ένας 20χρονος, στο Renault ένας 23χρονος και στο Polo ένας 22χρονος.

Στη δικογραφία που παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές από την ανακρίτρια δεν προστίθενται άλλοι εκτός των 12 κατηγορουμένων, που έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι και με αυτές τις ενέργειες έκλεισε η ανακριτική διαδικασία και αναμένεται πλέον η πρόταση του εισαγγελέα στο δικαστικό συμβούλιο.

Πηγή: sport24.gr