Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε”

Αθλητικα

Με story στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τη φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού και το μέλλον της ομάδας.

Με ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram το βράδυ της Κυριακής (19/6), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τη φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού και το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά:

Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια-δυο αποτυχίες, πόσο δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από τη θέση του.

Αυτά όμως είναι παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό, πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε.

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα. Να είναι όλοι σίγουροι γι’ αυτό. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας“.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε"

Πηγή: sport24.gr