Βρέντζος: “Το ποδόσφαιρο διοικείται από φασιστικό παρακράτος, πρότασή μου να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα”

Αθλητικα

Ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι των αιωνίων τόνισε πως το ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και πρότεινε να αποχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι από το πρωτάθλημα.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και τόνισε πως έχει την άποψη ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

“Αυτό που είναι ξεκάθαρο σήμερα και αναδείχθηκε είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας σε αυτή την ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου” ανέφερε συγκεκριμένα.


Πηγή: sport24.gr