Α. Δημητριάδης στο Πρώτο: Αν χαθεί το Βαρώσι θα σβήσει ο φάρος της λύσης- Ποτέ δεν ήμουν κομματικοποιημένος (audio)

Νεα

«Η ανεξάρτητη αυτή υποψηφιότητα δίνει μια άλλη διάσταση στα πράγματα, μακριά από την κομματοκρατία και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αναδειχθούν θέματα τα οποία πολλοί άλλοι δεν συζητούν, για παράδειγμα το Βαρώσι που είναι για εμένα ύψιστης σημασίας» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Kαθρέφτης» με τον Χρήστο Μιχαηλίδη, ο Αχιλλέας Δημητριάδης, υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Αν χαθεί το Βαρώσι θα σβήσει ο φάρος της λύσης και θα πέσουμε στα βράχια της διχοτόμησης. Γιατί αν δεν έχουμε την Αμμόχωστο να επιστρέφεται στους Ελληνοκύπριους μέσα στο πλαίσιο λύσης του Κυπριακού, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί το κοινό έδαφος και η εμπιστοσύνη για να αρχίσουμε σοβαρές συνομιλίες. Νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε μια προσπάθεια να δώσουμε προοπτική και μέλλον στα παιδιά μας» συμπλήρωσε ο κ. Δημητριάδης.


Μιλώντας για την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του, εξήγησε πως εστιάζεται στο ότι ποτέ δεν ήταν κομματικοποιημένος, γι΄ αυτό έκανα το πρόγραμμά του και το έθεσε στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει να το διαβάσει. «Όσοι πιστεύουν αυτό το πρόγραμμα είτε είναι άτομα είτε κομματικοί σχηματισμοί μπορούν να το υποστηρίξουν, ανέφερε και εξέφρασε την ελπίδα πάνω σε αυτό να υπάρξουν συνεργασίες. Ελπίζω ότι και άτομα και οργανωμένα σύνολα θα υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητριάδης.

Πηγή: ertnews.gr