Αποκαλύψεις για πορνογραφικό υλικό του προέδρου της ομοσπονδίας τένις με την κόρη του και σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων

Αθλητικα

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις της Πολωνίας έρχεται αντιμέτωπος με μια χιονοστιβάδα καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων αθλητών, βιαιοπραγία μελών της οικογένειάς του και ένα video πορνό με την κόρη του!

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις της Πολωνίας, Μίροσλαβ Σκρζιπτσίνσκι, φέρεται να έχει ασελγήσει σε ανήλικους, να έχει εκμεταλλευτεί σεξουαλικά την κόρη του και να έχει χτυπήσει μέλη της οικογένειά του, όπως αποκάλυψαν ΜΜΕ της Πολωνίας.


Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι έχει ασκήσει βία, μεταξύ άλλων σεξουαλική, σε παιδιά που προπονούσε κατά το παρελθόν, όπως επίσης στη μητριά και στην πρώην σύζυγό του. Επίσης σημειώνεται πως είχε τραβήξει πορνογραφικό υλικό με την κόρη του.

Πάντως ο ίδιος έχει, σε πρώτη φάση, αρνηθεί τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας πως η μητριά του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, και τόνισε ότι αν υπήρχε κάτι θα είχε κληθεί ήδη από τον ανακριτή για εξηγήσεις.


Πηγή: sport24.gr